Centrum De Werkelijkheid 


Centrum “De Werkelijkheid”

In de werkelijkheid vervagen alle grenzen die ons brein voor ons opwerpt. De werkelijkheid biedt ruimte om echt contact te maken, om je passies te leven, om helemaal jeZelf te zijn.
Centrum “De Werkelijkheid” wil een plaats zijn waar dit allemaal mogelijk is. Waar een podium geboden wordt aan mensen die ‘iets met elkaar hebben’, die ergens een gedeelde interesse voor hebben. Waar je middels een lezing kunt vertellen over dat ene onderwerp waar jouw vuur voor brandt. Vanwaar mensen vertrekken voor een gezamenlijke wandeling. Waar mensen samenkomen om te mediteren. Waar mensen ‘gewoon’ een goed gesprek met elkaar hebben. Waar zielen echt contact hebben met elkaar.

Dit klinkt wellicht allemaal heel utopisch en spiritueel, maar wij geloven dat dit werkelijkheid zou kunnen worden in centrum “De Werkelijkheid”.
We organiseren trainingen, cursussen, lezingen, workshops en ont-moetingsavonden. De onderwerpen zijn heel divers, soms gaan we gewoon lekker aan de slag met schilderen of kleien, soms praten we alleen.
Wij hopen u een keer in werkelijkheid te mogen verwelkomen.

Mijn aanbod

Deze gebruiker heeft nog geen aanbod.