Circus Poehaa 
Circus op Maat ,voor Iedereen


Cursusaanbod Mr. Poehaa
2014-2015

Vanaf september 2013 biedt Mr Poehaa circuscursussen aan in Arnhem.

In de basis- en gevorderdencursus ga je aan de slag met circustheater. We werken o.a. aan jongleren, diabolo, acrobatiek, trapeze, koordlopen en allerlei spel- en theatervormen.Ben je al wat ouder dan is de jongerenwerkplaats een leuke plek. Hier werk je aan alle circustechnieken en komen diverse theatervormen aan bod, maar is er ook de mogelijkheid om aan de slag te gaan met je favoriete circustechniek.


Voor de volwassenen is er de volwassenenwerkplaats. Samen met anderen werk je op een leuke manier met circustheater.


Bij de acrobatiekcursus werken we aan allerlei trucs met 2, 3 of nog meer personen. Niet alleen de losse trucs worden geoefend, maar er wordt ook gekeken hoe je ze aan elkaar kan verbinden.


In de theatercursus wordt gewerkt met oefeningen uit de theatersport, waarbij open staan voor wat er gebeurt, samenwerken en snel reageren belangrijk zijn. We werken ook met andere inspiratiebronnen zoals foto’s, muziek, teksten en voorwerpen.


Voor kinderen met een verstandelijke beperking en hun broertjes en zusjes hebben we de circuscursus Caps, waarin ze kennis maken met zowel theater- als circustechnieken.


Mijn aanbod

Deze gebruiker heeft nog geen aanbod.