Kappersopleiding Creatief Kappers College Almere
10 van 10
Op basis van 5 beoordelingen.

Kappersopleiding Creatief Kappers College Almere 
Kappersopleiding Barbier / Dameskapper


Kappersopleiding Creatief Kappers College in Almere sinds 2011 dé Kappersopleiding van Almere en omstreken. Zoek je een professionele opleiding in het kappersvak? Met de mogelijkheid om zelf je vakkenpakket samen te stellen. Wil je alleen de kappersopleiding barbier doen of dames en heren? Bij het CKC ben je van harte welkom. Avondopleiding, dus perfect te combineren naast een baan of een andere opleiding. Je kunt kiezen uit de volgende modules:

Barbier basis en vervolg
Dames knippen basis en vervolg
Bruidskapsels
Kleuren basis en vervolg
Krullen

Kijk voor alle informatie op onze website en vraag vandaag nog vrijblijvend de studiegids aan. We starten elk kwartaal met alle modules.
Het Creatief Kappers College. Een kappersopleiding geknipt voor jou.5 beoordelingen

10 van 10
Roos,

Ik ben via google bij de opleiding van Creatief Kappers College te Almere terrecht gekomen en de website zag er goed uit. Dus besloot ik mij hier in te schrijven voor diverse opleidingen. Daar heb ik geen minuut spijt van gehad. Het is een geweldige opleiding met een vreselijke duidelijke uitkeg. Trudy en haar team stralen uit dat ze van de leerling een goede kapper of kapster willen maken. De ruimte is schoon en overzichtelijk. De sfeer is erg goed. Ik kan iedereen aanraden hier het kappersvak te leren. Dank je Trudy. Groetjes Roos

10 van 10
Esmeralda,

Ben in augustus gestart met de modules knippen dames basis en kleuren basis. Bij de eerste les knippen moesten we direct gaan knippen op een oefen kop. De 4e les ga je het eerste model knippen. Spannend!
Bij de module kleuren heb je de eerste les alleen theorie en de tweede en derde les ga je direct een model kleuren.
Het is een prettige sfeer en leuke docenten en de groepen niet te groot waardoor je alle aandacht krijgt. Er wordt leuk les gegeven, duidelijk en geduldig. Het zijn kleine groepen waardoor je alle aandacht krijgt.
Een aanrader!

10 van 10
Kavita,

het is echt een aanrader je hebt binnen enkele lessen het kappersvak onder de knie.
Trudy en haar team coachen ook heel erg goed. Echte toppers!

8 van 10
Karin,

Ik vond het goed dat de eerste les volledig werd besteed aan de theorie van de module (verven). Ook vind ik het goed dat er met een plan van aanpak wordt gewerkt bij de behandeling van een model. Daardoor snap je beter hoe het moet en waar je rekening mee moet houden. De docente is geduldig en legt het goed uit als je vragen hebt. De sfeer op de lokatie is prima.

10 van 10
Saskia,

Ik vind dat er een fijne zweer hangen waardoor ik mijn op me gemak voelden. De kleine groepen vind ik ook fijn zo dat je aandacht krijgt waar nodig is. De docenten hadden ook de geduld dat is ook fijn.