Corrie Gramser
9 van 10
Op basis van 7 beoordelingen.

Corrie Gramser 


Als schrijfster prikkel ik met mijn activiteiten de schrijver die iedereen wel in enige mate in zich heeft. Mensen ervaren schrijven al snel als spannend. Ik wil ze laten voelen dat schrijven heel fijn kan zijn. Bijvoorbeeld door met ze te 'luisteren naar je pen' of door ze te verbazen met hun zelfgeschreven tekst tijdens één van de Schrijfcafé's.
Mijn missie is om mensen de kracht van het schrijven te laten ervaren, samen op zoek te gaan naar de zin tussen alle regels en ruimte te bieden aan de emotie achter het verhaal: een lach en een traan.


7 beoordelingen

10 van 10
Elles,

Corrie zorgt als gastvrouw voor een sfeer waarin je jezelf kunt zijn. Er is warmte, vertrouwen en saamhorigheid waardoor je snel bij je eigen gevoel komt. En terwijl je luistert naar wat er van binnen komt bovendrijven, vloeien de gevoelens via je pen als woorden naar buiten en staan ineens op papier. En binnen deze warme groep is het geen enkel probleem om de woorden vanaf het papier voor te lezen en bij de volgende opdracht nog weer dieper te gaan. Tussendoor is er tijd om alles te laten bezinken terwijl je een wandeling maakt door de schitterende omgeving of tot rust komt tussen de koeien en kalfjes in de stal.

8 van 10
Orsella,

aanvankelijk moest ik er even " in komen", maar door de korte, gerichte schrijfopdrachten ging de inspiratie al snel veel vlotter komen. Prettig was ook, dat het niet perfect hoefde te zijn, het ging om de ervaring van het verwoorden zelf.

10 van 10
Eline,

Na een beetje onwennig de kat uit de boom te hebben gekeken heeft Corrie mij als volledig onervaren schrijver geheel op mijn gemak gesteld. Er wordt met zoveel aandacht en respect gehandeld dat een ieder zijn verhaal vertelt op zijn of haar manier. Juist datgene wat je niet onder woorden krijgt staat opeens op papier.
Ik vond het een fantastische ervaring en het heeft me aangezet tot meer schrijven.

8 van 10
marrie,

Een stimulerende driedaagse training met een fijne balans tussen actie en rust, hoofd en handen, luchtig en diepgang.
Van de vele gevarieerde, creatieve opdrachten gebruik ik nog steeds bij mijn eigen schrijfactiviteiten.

8 van 10
Erica,

Ik vond de workshop erg leuk. Wij hadden mooi weer, we zaten op de grond. Ik kwam in andere sferen door de rust, de geur van de schapen, de hei. Ik heb zelf een hond en ik vond het gedrag van de border collie ook heel bijzonder en ontzettend leuk om te zien hoe hij luisterde naar de commando's. Door de opdrachten van Corrie werd je je meer bewust van je omgeving. Ik kijk er met heel veel plezier op terug.

8 van 10
Muk,
Lezing over schrijven met gratis Open Schrijfavond

De organisatie, locatie, sfeer en de diversiteit aan lezingen blijven mij triggeren om te komen. Ook het nieuwe aanbod doet mij besluiten vaker te komen.

10 van 10
Silvia,

Ik vond de 3 daagse geweldig. Het heeft mij veel gegeven. zag het ook als een vakantie. op een creatieve manier een paar dagen rust ook in een mooie omgeving. Corrie had zorg voor ons. eten drinken goede slaapplaatsen.
De inhoud had ze geweldig overgebracht. Het was professioneel en met respect en liefde. je kon merken dat Corrie veel ervaring heeft met schrijven de dingen waar je tegen aan liep begreep ze en ging er begripvol mee om. ze plaatste zich niet boven de deelnemers. ze gaf uitleg waarom ze iets deed. ze bood struktuur en veiligheid en liefde aan de groep.
ik kwam uitgerust thuis en geinspireerd.
hartelijk dank Corrie.