De Artisan 
ambacht workshops


Bij De Artisan kan je ambachts workshops volgen gegeven door professionals zoals, werken met keramiek, werken met wol, linoleum snijden, modeltekenen, illustreren, fotograferen, schrijven, handletteren etc. We willen de ambachten weer nieuw leven in blazen en laten zien dat het helemaal niet alla oma hoeft te zijn maar dat het juist heel erg van deze tijd is.

Onze bedoeling is om workshops aan te bieden en of get togethers. In een get together wordt er uitleg gegeven over hoe en wat en is men meer beschouwend. De workshops willen we graag aanbieden in een serie van bijv. 3 x van 2.5 uur. Daarin behandeld de professional dan bijv: materialen kennis, technieken aanleren, en ook echt een product maken.

Wat we willen bereiken met 3 workshops; Een korte, krachtige, professionele verdieping in het ambacht. Zodat als je ze alle drie hebt gevolgd je ook echt zelf aan de slag kunt. Zo zien we ook graag verbinding zien tussen de ambachten. Bijv, je doet een workshop handlettering en je gaat door naar linoleum snijden waar je vervolgens je Lettering-ontwerp gaat uitsnijden. Als drukkunst je interesseert ga je door naar zeefdrukken. Zo kan je met tekenen de verbinding met dans aan gaan. Beweging vastleggen in je modeltekeningen. Door dat de workshops niet bestaan uit bijvoorbeeld 10 of meerdere malen kun je beter de switch maken. Maar allen met een hoog niveau. We willen wel gedegen kennis overdragen.

Join the Artisan's!

KvK: 65076591
Kleine Kruisstraat
Groningen
06-46324703