De Rooij Fotografie 


De Rooij Fotografie behoort tot de grootste fotografie trainingscentra van Nederland. Niet alleen worden er workshops op locatie gegeven, er worden ook heel veel online trainingsprogramma's aangeboden, artikelen geschreven, video tutorials gemaakt en nog veel meer!

De meeste cursussen en workshops worden in en rondom Rotterdam georganiseerd, zoals de basiscursus fotografie, workshop nachtfotografie, workshop herfstfotografie, workshop cityscape photography en de diverse fotowandelingen. Op verzoek kan dit op iedere gewenste locatie gehouden worden binnen Nederland.

Voor iedereen die meer wilt leren over fotobewerking is ook bij De Rooij Fotografie op het juiste adres. Volg de online videolessen over Adobe Lightroom, Photoshop Elements en Adobe Photoshop CC en je wordt een echte expert in fotobewerking.

Wij kijken ernaar uit om jou meer te leren over fotografie en fotobewerking. Je kunt altijd rekenen op een persoonlijke benadering van Mark de Rooij zelf die vrijwel alle cursussen en workshops zelf geeft.

Mijn aanbod

Deze gebruiker heeft nog geen aanbod.