De Talentenhuiskamer 
De talentenhuiskamer


De Talentenhuiskamer

De Talentenhuiskamer is een initiatief van Wendy Vegt en Marijke Flapper. Onze missie is dat wij willen bijdragen aan een creatieve ontmoetingsplek waar inspiratie, expressie en ontmoeting de belangrijkste kernwoorden zijn.

Wat wij willen gaan doen is mensen bij elkaar brengen en zo elkaars talenten met elkaar te laten delen. Door gebruik te maken van elkaars talenten, kan jij en ieder ander zichzelf ontwikkelen en ontplooien. Ieder mens is uniek! Dus jij ook!

Tegenwoordig wordt er veel gekeken naar wat de mensen zoal kunnen, maar wij willen ons gaan richten op wat wij nog kunnen leren en wat je nog wilt bereiken. Iedereen is in staat om zich te ontwikkelen en te ontplooien. Ontwikkeling staat nooit stil, we groeien elke dag.

De Talentenhuiskamer is een sociaal initiatief waarbij we elk creatief persoon, muzikaal, beeldend of op welke manier dan ook willen ondersteunen.

Wil je jouw talent/ kennis delen door middel van het geven van een workshop? Dan denken we graag met je mee. Wij plaatsen jouw idee op de site, nieuwsbrief, Twitter en Facebook. Door mensen samen te brengen groeien we allemaal.

Ben je opzoek naar nieuwe inspiratie, andere creatieve personen of wil je wat nieuws leren? Kijk dan op de site bij activiteiten. Hier zie je een overzicht van de ideeën die al zijn binnen gekomen om samen te doen. Zit jouw behoefte er niet bij? Laat het ons dan ook weten. Dan gaan we kijken wat we kunnen doen of wie we hiervoor kunnen inschakelen.

Wil je op de hoogte blijven of heb je vragen neem contact op en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Mijn aanbod

Deze gebruiker heeft nog geen aanbod.