Desire Peter Paul Weststrate 
| Fotograaf | Trainer | Digitale workflow begeleider | Beeldbewerker |


“ Désiré Peter Paul Weststrate, sinds 2002 (reis)fotograaf en digi­taal beeldbewer­ker en de laatste jaren ook werkzaam als trainer op het gebied van fotografie en beeldbewerking. Hij is een verteller en een prater, hij is iemand die het niet kan laten zijn kennis te delen en trainingen te geven.”

Ga met mij mee wandelen en dan geef ik je uitleg over de verschillende camera- instellingen zoals sluitertijd, diafragma, ISO waarde en hoe deze instellingen het beste te kunnen gebruiken. Ik leer je kijken en zo je beeldverhaal vastleggen door middel van compositie, standpunt en brandpunt. De kunst van het weg laten is waar veel aandacht aan wordt besteed.

Ik geef ook COMBI workshops. Met de Combi workshop gaan we eerst 3 uur wandelen met het ochtend licht en na een heerlijke lunch gaan we jouw beelden selecteren en bewerken. De bewerking van de foto’s kan op de laptop met Lightroom of met Snapseed op de iPad. Geen eigen laptop geen probleem er is een laptop aanwezig met deze software. Ook zijn iPad’s met Snapseed aanwezig om je beelden te bewerken. Natuurlijk kan het ook met je eigen iPad of tablet.

Tevens ben ik als docent werkzaam bij Grafische Cursussen, daar geef ik de training Lightroom Classic CC, voor zowel de amateur als de professional.