Wim Sanders 
Ooij bij Nijmegen


Wim Sanders
Instituut voor massage, intimiteit en relatie 'DifferentTouch-DifferentMind'
Na 16 jaar ervaring als acupuncturist, shiatsu therapeut en docent besloot ik, Wim Sanders, om naast deze werkzaamheden in 2003 een instituut op te zetten.
Binnen dit instituut probeer ik samen met Irene Schekermans de hiaat op te vullen in onze opvoeding en scholing. Namelijk omgaan met en het ontdekken van seksualiteit, en intimiteit voor jezelf en binnen de relatie.

Na het bestuderen van traditionele Chinese geneeskunst, tao van de seksualiteit en tantra werd mij steeds meer duidelijk dat juist deze filosofieën hier zeer geschikt voor zijn.
Op basis hiervan hebben we een nieuwe massagevorm ontwikkeld die deze filosofieën begrijpelijk en tastbaar maken. Uiteindelijk is er een mooie massagevorm ontstaan die prima geschikt is voor ons doel.

Het doel van het instituut is om mensen een veilige plaats en kans te bieden om te ontdekken en te groeien in de beleving van seksualiteit en Intimiteit.
De massages en oefeningen geven lichaamsbewustzijn en inzicht. Hierdoor kun je veel meer genieten van je lijf en seksualiteit.

Naast workshops en cursussen kun je bij ons ook terecht voor individuele sessies, ervaringsavonden, privélessen en supervisie voor professionals.

Mijn contact gegevens zijn:
Wim Sanders
Telefoon 024 6631592