Eigenwijze072 


Als eerste zal ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Mandy, ik ben 29 jaar en ik woon in Alkmaar. In mijn vrije tijd ben ik op het strand te vinden, ik ga graag een rondje fanatiek fietsen op de mountainbike, ik schilder, ik fotografeer of je ziet me improviseren op het toneel.

Nadat ik mijn SPW4 diploma heb behaald, ben ik Creatieve Therapie gaan studeren en uiteindelijk heb ik als Kindercoach mijn hbo diploma gekregen.

Op 21 juni 2015 heb ik de jaaropleiding van de Improacademie in Amsterdam afgerond. Het was een heel jaar mezelf als speler ontwikkelen en achtergrond informatie verzamelen, die ik zelf weer inzet als trainer. Ook ben ik mezelf aan het ontwikkelen als fotografe!

Ik vind het ontzettend leuk om te spelen, te ontdekken en op avontuur te gaan. Dit alles kan ik kwijt in de workshops en cursussen Bewust improviseren. Sinds september 2014 geef ik workshops aan volwassenen die theater ervaring hebben, volwassenen die geen ervaring hebben, in bedrijven en op kinderfeestjes. Bewust improviseren vind ik zo leuk vanwege het spelen, je beland altijd in situaties die je van te voren niet kunt bedenken. Ik kom er al meer achter hoeveel je kunt, als je speelt met improviseren. In scenes zie ik hoe mensen in het dagelijks leven op dingen reageren, waar loop je voor weg, wat is je overleving mechanisme, hoe dichtbij laat je iemand komen, wat voor invloed heeft de ander op jou en wat gebeurt er als je emotie voelt. En dit allemaal op een speelse, ontspannen en voor iedereen toegankelijke manier! Want spelend en improviserend door het leven maakt alles zoveel makkelijk!