Esther Soselisa 


Sinds 1 juli 2011 heb ik besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken en een eigen onderneming te starten.
Als jong kind hoorde, voelde en zag ik al "dingen". Dit werd door mijn omgeving ontkend. Rond mijn 30e ben ik op onderzoek gegaan. Door o.a. mijn visioenen te gaan controleren, weet ik dat deze tijdsverplaatsing echt is.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van 1e, 2e, en 3e generatieproblematiek, veteranen en anjerkinderen. Mijn persoonlijke achtergrond is hierbij een moeder van joodse afkomst, mijn opa was dus joods en getrouwd met een Duitse vrouw. Mijn moeder was getrouwd met mijn vader die uit Indonesie (politionele acties) kwam. En vervolgens trouwde (inmiddels gescheiden) ik met een (Libanon)veteraan. Hieruit is mijn passie ontstaan om deze "doelgroep" te helpen.

Evenals ervaring met nieuwetijds-, indigo en kristalkinderen.

Met verschillende technieken zoals o.a. hypnose en het vingerlabyrint ondersteun ik bij verwerking van trauma's.

Om me verder te ontwikkelen studeer ik o.a. de Kabbalah. Astrologie en numerologie hebben hier raakvlakken mee. Ik ben o.a. Shamballa Master. Met Shamballa geef ik healingen en inwijdingen.
Mijn passie voor Numerologie is er al ruim 15 jaar, en steeds verdiept en breidt ik mijn kennis hiervan uit. Ik heb brede kennis van de diverse toepassingen van numerologie. Ook heb ik mijn creatieve kant uitgediept. Deze komt vooral tijdens de workshops en meditaties tot uiting.

Op 11-11-11 ben ik geinterviewd door Radio West om mijn kennis en praktische uitleg over numerologie. In augustus 2012 heb ik een bijdrage geleverd aan het artikel "tijdreizen" van het blad Paravisie. Ik geef lezingen over diverse onderwerpen.