frits kool 
wie en waarom


Mijn naam is Frits kool, ik woon samen met Linda post en onze dieren. Wij hebben honden, papegaaien, cavia’s en vissen.
en we hebben teveel hobby’s om op te noemen, maar de grootse is airbrushen

In 2010 heb ik airbrush studio almere gekocht.
De reden dat ik dat gedaan heb, was in de eerste plaats omdat ik na 20 jaar bij de ING te hebben gewerkt werkeloos was geworden, maar alleen daarom ga je dus geen airbrush studio kopen.
Maar airbrushen was al een hele grote hobby van mij, en ik had bij airbrush almere de cursussen gedaan, en wat is er nou leuker dan van je hobby je beroep maken.
Al heel snel kwam ik er achter dat de persoon van wie ik de studio had gekocht, eigenlijk een oplichter was die heel veel dingen veel mooier had voor gespiegeld dan ze in werkelijkheid waren, en een van die dingen was dat hij achteraf helemaal nergens op een normale manier kon inkopen, maar dat hij bij verschillende winkels gewoon een redelijke korting kon krijgen omdat hij veel kocht.
Dan ga je verder zoeken kom je er achter dat er heel veel mensen in het airbrush wereldje meer bezig zijn met geld verdienen dan met airbrushen, ik wou dus een airbrush winkel waar het airbrushen voorop stond, dus gewoon een eerlijk en goed advies, en geen dingen verkopen die onnodig zijn.
daarmee komt dan dus je verkoop op de laatste plaats te staan.
Maar ook zie ik dat de cursussen en workshops die ik zelf allemaal nog op de oude manier heb gedaan vaak zwaar overdreven en onnodig lang zijn, iemand die bij ons een complete basiscursus heeft gedaan, hoeft niet een aparte workshop te volgen om taarten te airbrushen, of een tijdelijke tattoo te zetten.
Maar om dat wij de mensen eerlijk willen behandelen, is het te duur gebleken om een pand te huren, waar je de cursussen en workshops kan geven, en omdat toch te kunnen doen hebben wij besloten om een stuk van het huis helemaal in te richten als airbrush studio,
Gelukkig heb ik heel veel steun gehad, en krijg ik dat nog steeds, van een van de beste freehand airbrushers Joke Obbens, van haar heb ik ook het airbrushen geleerd, en ook heb ik veel steun aan Vincent Jansen een topper op airbrush gebied (zie een van zijn werken op de website www.airbrush-almere.nl )
En dus zijn Joke, Vincent en ik, het team van airbrush almere

Wij hopen u snel te zien voor een leuke cursus of workshop, maar ook bent u altijd welkom voor een eerlijk advies