Hollen en STILSTAAN - Mindfulness & Coaching 


Herken je dit?
Het is hollen of stilstaan. Je gaat maar door. Altijd druk, druk, druk. Totdat je even stilstaat en merkt dat je bekaf bent.

Hollen en STILSTAAN
Waarom niet hollen én STILSTAAN? Allebei. Er is niets mis mee om veel te doen. Als je er bewust voor kiest, het met aandacht doet EN ook de tijd neemt om niet te doen, om stil te staan, om te reflecteren en te voelen. Je bewust te zijn of je nog doet wat je wilt, of je nog op de juiste weg bent.

Hoe kan mindfulness je daarbij helpen?
Mindfulness brengt je volle aandacht. Het helpt je stress te verminderen, beter te slapen, piekergedachten tot rust te brengen en meer te genieten. Het geeft inzicht in je eigen automatische patronen, waardoor je minder meegesleept wordt door je gedachten. Je leert bewust keuzes te maken en beter je grenzen te bewaken.

Mindfulness kun je leren!
Mindfulness is een vaardigheid die je kunt oefenen. De mindfulness training bestaat uit acht bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltedag. Het is een unieke combinatie van Oosterse en Westerse vormen van training. Yoga en meditatie wordt op een hele toegankelijke manier aangeboden.

Interesse?
Hollen en STILSTAAN -Mindfulness en Coaching is de praktijk van Renee Piket. Hollen en STILSTAAN organiseert onder meer mindfulness trainingen en workshops in de studio van Hollen en STILSTAAN in Rotterdam-Nesselande, het Yogahuis in Nieuwerkerk a/d IJssel en Lake 7 aan de Zevenhuizerplas. Vanaf januari 2016 is er ook een Avondje Mindfulness iedere eerste vrijdagavond van de maand in het Yogahuis in Nieuwerkerk a/d IJssel van 19.30 - 21.00. In samenwerking met Epiphany Coaching & Mindfulness organiseert Hollen en STILSTAAN ook het Avondje Mindfulness in Den Haag, iedere eerste donderdagavond van de maand 19.30 - 21.00, Coachhuis Den Haag, Raamweg 4. Als de eerste op een feestdag of in de schoolvakantie valt, verschuift de avond een week verschoven.