Henriette Vriezen | Atelier Raamwerk
10 van 10
Op basis van 1 beoordeling.

Henriette Vriezen | Atelier Raamwerk 


Atelier Raamwerk biedt kunstenaars een podium en laat jou ook een kunstenaar zijn. Hoe leuk is het om met elkaar, volgens de huidige richtlijnen, weer creatieve en sociale verbinding te ervaren? Als creatief wil ik graag middels mijn schilderworkshop mensen uitdagen uit hun comfortzone te komen. Kijken, luisteren en actie ondernemen. Maar hoe?! Want, wie heeft er tegenwoordig nog een pen in zijn of haar handen? Laat staan een penceel...

Samen schilderen als (bedrijfs)uitje met als doel de sociale binding, samenwerking, het vertrouwen, de groepsdynamiek en zelfs de efficiëntie van het team te verbeteren. De schilderworkshop vindt plaats in mijn atelier dat gevestigd is in een sfeervol pakhuis in hartje Deventer.

Afhankelijk van de grootte van de groep vindt de workshop plaats in het atelier (12/14 personen) aan de Boterstraat 1 of anders in een passende omgeving in de buurt van Atelier Raamwerk, zodat de 1,5 meter afstand kan worden nageleefd.

De schilderworkshop kan bij uitstek worden gecombineerd met een vergadering of brainstorm, lunch, high tea, een aangeklede borrel.


1 beoordeling

10 van 10
adse,

Met ons team vonden we het belangrijk weer eens fysiek bij elkaar te komen. Teams, Zoom en calls geven toch minder verbinding. De combinatie van vergaderen / brainstormen in een echt andere omgeving, leidde niet alleen tot meer dynamiek maar vooral tot meer inspiratie. Daarbij gastvrij ontvangen door Henriette. Echt top geregeld.
De workshop schilderen aan het einde gaf een extra impuls aan ieders creativiteit. Niemand van ons schildert normaal dus deze workshop was een mooie metafoor om iets nieuws te gaan doen, uit de comfortzone te komen.
Ik/ wij kunnen dit ieder team aanraden.
Voor ons was het de reis uit Amsterdam meer dan waard.