Inge van der Wijden
9 van 10
Op basis van 2 beoordelingen.

Inge van der Wijden 
Coachinge.nu


Als je veel stress, angst of gepieker op je bordje hebt (en zeker als je daar fysieke klachten van hebt gekregen) dan groeit je behoefte aan meer ontspannen genieten van je leven. Als mental coach, mindfulness trainer en workshopleider help ik je daarmee. Ik vind jou en het proces wat je doormaakt heel belangrijk. Ik zorg altijd voor een veilige, prettige sfeer en er mag bij mij gelachen worden ;-) Op mijn website vind je mijn verrassende workshop- en dienstenaanbod.


2 beoordelingen

10 van 10
Karlijn,
Winterse Workshop Relax! 9-12-'15 € 27,50

Het was een heerlijke workshop, met veel praktische tips en handige weetjes, zodat je thuis zelf ook aan de slag kunt. Inge is een prettig spreekster en gastvrouw, waarbij je je snel op je gemak voelt en die ook de juise aandacht weet te geven aan iedereen. Je voelt je gezien, gehoord en begrepen. Superfijn!

Ik kan eigenlijk iedereen deze workshop aanraden; we kunnen allemaal wel wat meer Relax! in ons leven gebruiken ;)

8 van 10
Marjan,
Winterse Workshop Relax! 9-12-'15 € 27,50

Goede oefeningen om te relaxen, een net iets andere manier van sommige oefeningen die ik ken maken dat deze oefeningen overal toepasbaar zijn en ook op momenten dat je denkt er geen tijd voor te hebben. Een aanrader voor iedereen.