Irma 
Gewichtscoach


Mijn naam is Irma Meijer en ik ben gediplomeerd gewichtscoach. Vroeger sportte ik veel en kon ik prima op gewicht blijven. Een blessure gooide roet in het eten. Plotseling moest ik op mijn voeding gaan letten en kon ik niet meer onbeperkt doen, waar ik zin in had. Ik moest een nieuw dagritme aanleren. Na heel vaak vallen en opstaan, kreeg ik door, dat timemanagement voor mij de sleutel is tot een goede balans.
Dit alles heeft er toe geleid, dat ik een eigen praktijk ben gestart: Lekker op Gewicht, met als specialisatie Timemanagement!

Mijn eigen ervaringen en kennis op het geboed van voeding en timemanagement wil ik graag doorgeven aan anderen. Mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging BGN, waardoor de kosten van een workshop mogelijk (deels) worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering!

Het is voor mij belangrijk, dat je door lekker en verantwoord te eten en balans in je bestaan op het gewenste gewicht kunt komen. Een methode die daar prima bij aansluit, is het “gewoon eten dieet”, ontwikkeld door Anja de Waal van Ammerlaan Praktijk.

Ik begeleid en coach mijn cliënten om meer structuur en regelmaat in hun dagelijks leven aan te brengen, zodat ze rust vinden en de tijd nemen om aandacht aan gezonde voeding te geven. Dit doe ik door stap voor stap samen met de cliënt kleine veranderingen / aanpassingen in het dagelijkse ritme aan te brengen. Ik bied zowel begeleiding aan op het gebied van voeding, als op het gebied van timemanagement en dat doe ik zowel individueel als in groepen.Hier heb ik diverse opleidingen en trainingen voor gevolgd en ik zorg er voor, dat ik up to date blijf.