Jeannette Welp
10 van 10
Op basis van 1 beoordeling.

Jeannette Welp 
Boomwhacker workshop


Boomwhackers zijn heel simpele muziekinstrumenten, waar je met veel mensen tegelijk muziek mee kunt maken. Waarom? Om samen te werken, elkaar te verrassen, verbinding te voelen en veel plezier te hebben. Want muziek raakt ons allemaal in ons hart. We gebruiken onze rechter hersenhelft, zijn creatief en open.
Ik geef workshops aan groepen vanaf 18 tot 1000 personen. Hele volle concreszalen die muziek maken. Maak het ook mee. Vanaf 15 minuten to 1,5 uur.

Ik ben 'van de muziek'. Afgestudeerd aan het conservatorium. Op dwarsfluit. Door het lesgeven aan grote groepen kwam de behoefte om met volwassenen te werken. Omdat het kind in de zakelijke mens wat diep zit weggestopt maar zeker de behoefte heeft om te spelen. Ik vind het mooi om de zaal muziek te zien maken. Het werken aan een groot geheel waarin ieders bijdrage welkom is.
Resultaat: blije gezichten, verbondenheid, samenwerking. Goede sfeer en een frisse blik.

Muziek wordt vaak gebruikt om naar te luisteren. Zelf in actie komen is een uitdaging. Maar zo leuk!
1 beoordeling

10 van 10
Bert,

Als je met Jeannette samen muziek maakt, gebeurt er heel veel. De groep wordt een groep, ik -deelnemer - word vrolijk, enthousiast en krijg zin om samen te werken met de anderen. Ik leer mensen van een andere kant kennen en ik leer mijn kwaliteiten inzetten en mijn valkuilen omzeilen, door zaken aan anderen over te laten.
Ik vind dat fantastisch!