Jeffrey van den Dolder 
Energetisch geneeskundig therapeut / welzijnscoach


Mijn naam is Jeffrey van den Dolder, een jongeman van 34 jaar.
Ik ben oprichter van Praktijk-Blauw. Dit is dé praktijk voor Lijfkracht-herstel.
Lijfkracht-herstel is een zeer krachtige energetisch geneeskundige methode en een prachtige manier om de gezondheid te herwinnen, zonder medicatie en/of enge ingrepen. En het mooiste: Iedereen kan dit leren..

Ik heb 13 jaren geworsteld met rugproblematiek en pijn. Volgens artsen was er uiteindelijk niets aan te doen. Toen kwam ik in aanraking met de energetische geneeskunde en op 'zogenaamd' wonderbaarlijke wijze verdwenen mijn klachten.
Mijn achtergrond ligt in de pedagogiek en geestelijke gezondheidszorg (onderwijs en jeugdzorg) , een aantal jaren geleden heb ik mij, na mijn eigen ervaring, laten omscholen door een paramedische opleiding te volgen tot energetisch geneeskundig therapeut.

Tegenwoordig mag ik in mijn praktijk veel mensen helpen met het herwinnen van de gezondheid Cliënten staan telkens weer versteld van de behandelmethode en de resultaten. Om deze reden heb ik besloten om zelf een nuchtere cursus te schrijven voor een ieder die zijn/haar verborgen Lijfkracht wil ontdekken. Eenmaal ontdekt, is deze oneindig inzetbaar voor vele pijn- en gezondheidsklachten. Deze cursus is een verrijking voor het leven..