Caroline de Roy van Zuydewijn 
Hoedenontwerpster


Wilt u serieus een hoed, een fascinator (haarcorsage) leren maken of gewoon gezellig Hoeden Passen en iets te weten komen over de geschiedenis van de hoed, dan bent u bij Caroline de Roy van Zuydewijn aan het goede adres. Ze is hoedenontwerpster vanaf 1985 en een echte vakvrouw! Caroline ontmoette en maakte hoeden voor tal van VIPS w.o.: prinses Irene (hoed voor het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima), Goldie Hawn (moeder van Kate Hudson), Kurt Russell, Leontine Borsato, Sylvia Kristel, Kees van Kooten, Pointer Sisters, Victoria Koblenko, Henk Schiffmacher en vele anderen. Zij vertelt u er graag over.

U kunt in de Hoedensalon uiteraard ook hoeden, fashinators, baretten etc. kopen, maar er een zelf maken is natuurlijk veel leuker!

Algemene informatie: In 1992 opende zij samen met haar echtgenoot (kunstenaar Jozef Bloks) het Hoedencafé en de Hoedensalon in Eindhoven. En van 1999 - 2011 was zij eigenaresse van Hoedensalon CRZ in Antwerpen.

Van 1992 tot 2011 bezochten (mede dankzij een actie van het damesblad Libelle, en promotie door o.a. de stad Antwerpen) meer dan 100.000 dames haar workshops.