Johan van der Weele 
Beeldhouwen is mijn passie.


In 2000 ben ik begonnen met een workshop beeldhouwen bij World Art House in Eerbeek. Vanaf het eerste moment was ik gebiologeerd door dit ambacht. In eerste instantie was ik verbaasd over de beelden die ik toch kon maken. Later, vele workshops en cursussen en jaren later, ben ik zo gegrepen hoe je in samenwerking met de steen dat beeld eruit kan laten komen dat altijd al in die steen gezeten heeft. Alleen weghalen wat er niet bij hoort, zeg ik vaak gekscherend.

Naast het beeldhouwen zelf, ben ik sinds 2010 in mijn atelier in De Meern workshops gaan geven. Voor kleine groepen geef ik diverse workshops.
- De introductieworkshop van een dagdeel waarin je de geschikte stenen leert kennen en bewerken, de materialen die je nodig hebt om het beeld te maken en hoe je kan beginnen met een beeld.
- De avondworkshops van 19:30 tot 22:00 uur. Daarin kan je wekelijks je eigen steen met mijn gereedschap, aanwijzingen en goede raad bewerken.
- De zaterdag-workshops van 9:45 tot 17:00 waaronder een geheel verzorgde lunch en een altijd gezellige hakdag-afscheidsborrel.
- Voor gezelschappen van maximaal 10 personen, vriendinnen vrienden familie of collega's, organiseer ik op afspraak een workshop "Stenen boekje maken'. Dit duurt ongeveer 3 á 4 uur.

Voor al deze workshops geldt dat als je je aanmeld met minimaal 3 personen, je zelf kan bepalen op welke dag en op welk tijdstip dit gebeurt.

Op mijn website www.beeldenatelier.nl lees je meer hierover en zie je ook mijn beelsen.

De workshops vinden plaats in mijn atelier aan het Hemelvuur 21 in De Meern. Telefonisch ben ik bereikbaar via 0650807120 of 0306622193. Emailen kan naar johan"beeldenatelier.nl

Misschien tot ziens,
Johan van der Weele

Mijn aanbod

Deze gebruiker heeft nog geen aanbod.