Juliette Schriek-Roukens 
Crea JUUL


Mijn naam is Juliette Schriek (Roukens), geboren en opgegroeid in Nederhorst den Berg. Vanaf mijn jeugd hebben creatieve dingen mij geboeid en ben ik daar sindsdien altijd mee bezig geweest.

Ongeveer 1,5 jaar geleden ben ik gestart naast mijn baan met het organiseren van workshops van creatieve aard. Eerst vanaf mijn huisadres Overmeerseweg 113 maar vanaf december 2014 heb ik de locatie Reeweg 2A te Nederhorst den Berg als workshop locatie.

Ik geef een diversiteit vaan creatieve workshops. Daarbij moet je denken aan workshops met bloemen (denk hierbij aan de lente, Pasen, hortensiatijd en Kerst) maar ook workshops met andere creatieve mogelijkheden zoals dit programma laat zien. Ik vind het telkens weer geweldig de uitdaging aan te gaan om mijn slogan waar te maken, namelijk "wat ik kan maken, kun jij ook!"
En dat is precies wat er gebeurt bij Crea JUUL. Kom het beleven!

Maar... ook erg belangrijk voor mij is dat de prijs / kwaliteit verhouding van een workshop goed is. Tenslotte geef je er geld aan uit en verwacht je iets leuks te maken.

Ik hoop dat mensen zich “thuis” voelen tijdens mijn workshops en de gezelligheid ervaren die ik graag creëer en de stap naar Crea JUUL nog een keer maken. Aan mij en de locatie zal het in ieder geval niet liggen!
Ik nodig u van harte uit de sfeer eens te komen proeven! Creatief bezig zijn is een ontspanning die men zich veel te vaak ontzegt in deze haastige tijd…..


Creatieve groet Juliette