ketlin van esschoten
10 van 10
Op basis van 4 beoordelingen.

ketlin van esschoten 
beeldend kunstenaar


Mijn naam is Ketlin van Esschoten, ik ben inmiddels succesvol als beeldend kunstenaar. In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Hoge school voor de kunsten te Utrecht in de richting Spatial Design. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als interieurarchitect miste ik het vrije gevoel van de academie en ben weer begonnen met vrije vormgeving. Hier werd ik zo blij van dat ik me hier verder in ben gaan verdiepen en ontwikkelen. Door mijn ervaring van de kunstacademie te gebruiken ben ik gaan experimenten en boeken gaan lezen zoals; ' The artistit's way, Creativiteit geen kunst en andere creative zelfontwikkelings boeken. Dit stukje mis je dus op de academie. Hiermee ben ik mijn talenten verder gaan ontdekken en heb inmiddels een stevig basis als kunstenaar opgebouwd en uiteindelijk het roer omgegooid naar een creatiever leven.

Door mijn eigen levenservaring wordt het belang van creativiteit steeds duidelijker.. Creativiteit leert je te experimenteren, onderzoeken, je eigen identiteit vorm te geven, problemen op te lossen en buiten de lijntjes te kleuren. Om creatief te zijn moet je durven afwijken van het normale en alledaagste, in het creative proces is het volgen van regels ongewenst. Hierdoor leer je je eigen plan te trekken, je eigen beslissingen te nemen en het verhoogd je zelfredzaamheid.

" Ik blijk te beschikken over een oneindige scheppingsdrang en inspiratie, gecombineerd met de verzamelwoede van een ekster.  Je kunt bij mij terecht voor het aanschaffen van een uniek kunstwerk, het meedenken c.q. het uitvoeren van een creatief project, maar ik help je ook graag met het ontdekken van je eigen creativiteit door het geven van workshops en cursussen!"


4 beoordelingen

10 van 10
Maud,
Creatief : Herontdek je eigen creativiteit!

Super leuk teamuitje gehad, een inspirerende avond o.l.v. Ketlin van Esschoten : absolute aanrader! ‪#‎workshop‬ ‪#‎kunst‬ ‪#‎ijsselstein‬

Maud Breur - de Wit

ISIS Jewels goudsmid - juwelier
Atelier voor sieraden en horloges

Benschopperstraat 15 IJsselstein

10 van 10
Gea,
Creatief : Herontdek je eigen creativiteit!

Het was een hele inspirerende workshop. Geweldig om met zoveel veel verschillende materialen te werken.
Ketlin geeft op een prettige manier aanvullende info en begeleiding. Het was een gezellige groep en de interactie met de andere deelnemers was goed en stimulerend. Kort om een echte aanrader deze workshop!
Groet Gea

10 van 10
Jeichien,
Creatief : Herontdek je eigen creativiteit!

Na een drukke dag met veel denkwerk kwam ik rechtstreeks in de workshop terecht. De opdracht was niet denken maar gewoon beginnen... Een hele omschakeling maar na een tijdje aanrommelen en kijken naar de andere deelnemers, hoeveelheid verschillende materialen, verschillende technieken, werk van Ketlin zelf en de motiverende woorden van Ketlin, heb ik toch iets gemaakt wat ik vooraf niet had kunnen bedenken.

Voor iemand die veel met haar denken bezig is was deze workshop erg leuk en heb ik weer een andere creatieve kant van mijzelf leren kennen. Ik heb wel vaker schilderworkshops gezien en meegemaakt maar deze is door de variatie van materialen denk aan fietsbanden, zaagsel, wol en stoffen, en technieken veelzijdig en verrassend!

10 van 10
Laura,
Creatief : Herontdek je eigen creativiteit!

Veel materiaalkeuze, goede begeleiding en erg gezellig. Top gedaan Ketlin!