Glasatelier Karin Brouwer
10 van 10
Op basis van 1 beoordeling.

Glasatelier Karin Brouwer 
Over mij


Mijn naam is Karin Brouwer en ik ben gek op glas.

Ik dacht mijn draai gevonden te hebben in het inkoopvak in de vliegtuigindustrie. Een boeiend beroep in een dynamische omgeving. Toch kreeg ik op een gegeven moment behoefte meer ruimte te geven aan mijn creativiteit. Puur intuïtief volgde ik een Tiffany- workshop. Direct daarop startte ik met het maken van vrije werkstukken en opdrachtgevers volgden snel. Na het volgen van lessen bij Zita voor het maken van glaskralen was ik helemáál niet meer te houden, echt te gek! Inmiddels ben ik helemaal verknocht aan mijn grote hobby: Het werken met glas.

In een volledig uitgerust atelier leg ik mij toe op het maken van handgemaakte glaskralen. Deze kralen verwerk ik tot unieke sieraden en allerlei leuke hebbedingen. Daarnaast verdiep ik mij in diverse technieken van glasverwerking. Door de oneindige mogelijkheden die glas heeft, fascineert het mij enorm.


1 beoordeling

10 van 10
Conny,

erg leuk om te doen. Het is nog een heel karwei om de kralen goed rond te krijgen. Wordt door Karin goed uitgelegd en er is een middag voor nodig wil je het allemaal goed wilt leren, voor zover dat kan in een middag.