Krijn Koetsveld en Karin Helmers
10 van 10
Op basis van 1 beoordeling.

Krijn Koetsveld en Karin Helmers 


Krijn Koetsveld (1951) geeft sinds 1995 cursussen en workshops in energetisch werk. Hij heeft meerdere methoden ontdekt, waarvan enkele geheel nieuw zijn, en sommige zijn terug te vinden in oude geschriften, zoals o.m. Gnostische teksten. Hij is er steeds op gericht om deze oude inzichten te vertalen naar praktische methoden die gemakkelijk toe te passen zijn.

Karin Helmers (1980) is Krijn’s dochter. Ze is opgeleid als scenarioschrijfster en in Energetisch Bewustzijnswerk. Het is haar grootste uitdaging om de maatschappij op een ander been te zetten en mensen voor de verandering eens door een ander denkraam te laten kijken. Zodat ze daarna de keuze hebben. Waar ze zich ook voor inzet, overal is Karin zich bewust van de verschillende perspectieven die mensen hebben, ieders verschillende kijk op de wereld, ieders eigen waarheid.


1 beoordeling

10 van 10
Anoniem,

Dit zijn de reacties van onze groep van de dagworkshop op 23 januari 2015:

"Een prima workshop, waarin duidelijk wordt hoe mijn stresssysteem zich heeft ontwikkeld. Een complex geheel van emoties, hormonen en zenuwstelsels, waaruit patronen, besluiten en overtuigingen zijn ontstaan.
Door het leren van de oefening, kan ik praktisch aan de slag met dit complexe geheel, wat mijn stresssysteem is. Dus ik ben er heel blij mee. Karin en Krijn, chapeau hoe jullie dit hebben gebracht."

"Ik heb de workshop zeer gewaardeerd. Ook de theoretische achtergrond-informatie vond ik fijn."

"Een inspirerende workshop! Hoe het sympathische en parasympatische deel van het zenuwstelsel samenwerkt tijdens activiteit en rust/herstel was een heel nieuw inzicht voor mij."

"Een welkom gevoel. De workshop heeft gegeven wat er beloofd is. Rustig - no nonsense - en toch met veel info. Heerlijk te weten dat het ontbonden kan worden! Er zijn verschuivingen mogelijk. En ik kan het zelf doen!"