La Peinturette 
Willem Fouquaert


Onze cursussen en workshops zijn leercursussen maar tevens ook doe-cursussen, alles wordt uitvoerig ingeoefend. Onze vorming is dan ook uniek in zijn soort en wij staan garant voor een prima-kwaliteit en dit dank zij onze vijf troeven: "La Peinturette" is professioneel, onafhankelijk, kritisch en volledig en geeft een prima administratieve ondersteuning. Deze vijf troeven speelt "La Peinturette" uit in al de modules van workshops en cursussen die de laatste jaren ontwikkeld zijn.

Professionaliteit
Willem Fouquaert geeft zelf alle cursussen betreffende schilderen en meubeldecoratie. Voor de aanverwante cursussen werkt "La Peinturette" enkel met professioneel gevormde lesgevers die bovendien ook de nodige ervaring hebben. Dit betreft niet alleen de vakkennis zelf maar ook de pedagogische "background".

Onafhankelijkheid
"La Peinturette" is 100 % onafhankelijk en dus niet gebonden aan bepaalde merken, fabrikanten of verdelers. Dit laat toe merken en producten te vergelijken!

Kritische aanpak
"La Peinturette" probeert in alles wat het onderneemt of organiseert een consumentgerichte aanpak te handhaven. Er wordt steeds gezocht naar de beste prijs/kwaliteitverhouding en voor elke techniek of elk product wordt gezocht naar mogelijke goedkopere alternatieven.

Volledigheid
"La Peinturette" probeert steeds om de markt nauwlettend op te volgen en alle nieuwe producten te leren kennen en te gebruiken. Als gevolg hiervan hebben wij niet alleen veel informatie over alle mogelijke soorten producten , maar ook over de erken die deze producten in hun aanbod hebben en de firma's of invoerders die deze merken verdelen.

Administratieve ondersteuning
"La Peinturette" biedt voor alle workshops en cursussen een gedetailleerde administratieve ondersteuning met volledige cursus, technische fiches, lijsten van verdelers en invoerders, lijsten met gemiddelde prijzen in de detailhandel, enz.

Mijn aanbod

Deze gebruiker heeft nog geen aanbod.