La Rouge Visagie 


Verhalen ... Misschien verwacht je die niet van een doorsnee visagist, maar ik ben alles behalve doorsnee. Ik leef mij helemaal in jouw script of concept en zie meteen ‘beelden’ voor mij. Die vertaal ik naar een verhaal en dat verhaal werk ik tot in de puntjes uit. Niet alleen in mijn manier van mensen opmaken, ook in mijn keuze van kleding, haar en accessoires, zelfs van model of acteur. Alles klopt, tot in detail.

Bij de uitwerking van zo’n verhaal, schroom ik niet om te experimenteren met nieuwe stijlen. Ik zie mezelf als een visagie pionier, die met een haast kinderlijke speelsheid, nieuwe vormen van expressie ontdekt en toepast. Mijn docent tijdens de visagie opleiding vroeg mij dan ook waarom ik juist de moeilijke opdrachten koos, waarop ik antwoordde dat ik ervan geniet om de uitdaging van een nieuw verhaal aan te gaan.

La Rouge Visagie staat voor betrouwbaar en persoonlijk advies.
Ik wil iedereen een stukje eigen mee geven, een extra service. Ik wil mensen verrassen dat ze er mooi uit kunnen zien, door kleine gewoontes aan te passen. Mensen laten stralen, de positieve gelaatstrekken accentueren en de minder goede kanten verdoezelen. Met visagie wordt de innerlijke schoonheid naar voren gebracht en zo krijg je meer zelfvertrouwen. Ik verzorg ook de haarstyling en denk mee met de styling van de kleding en accessoires.
Uiterlijk en styling is waar het bij mijn adviezen om draait, en mijn missie!

Mijn lijfspreuk is dan ook:
* Mensen nog mooier maken dan ze al zijn en ze een goed gevoel meegeven.
* The Creation of Beauty is Art, Show off Your True Colors!!
* Stralen met kleur en kleding.
* Be Happy Be Yourself!!
* Straal uit wie je bent…

Mensen beschrijven La Rouge Visagie als: Een heel kleurig persoon met het hart op de goede plek!, Creatief,sympathiek, gezellig, professioneel, Artiest met oog voor detail, één zijn met het totaalbeeld, Overwinnaar met een hart van goud!, Enthousiast, gezellig, gedreven, je houd rekening met mensen.