Leef Mindful 
Leef Mindful


Mijn werk in de geestelijke gezondheidszorg combineer ik met mijn passie, het geven van Mindfulness trainingen. Mindfulness loopt inmiddels als een rode draad door mijn leven. Zo'n 15 jaar geleden begon mijn spirituele zoektocht om van mijn 'drukke, denk hoofd' af te komen. De zoektocht werd een ontdekkings reis en door Mindfulness leerde ik een tegengestelde beweging te maken, door gedachten en emoties niet meer weg te willen hebben maar er juist naar toe te gaan, te onderzoeken met rustige aandacht zonder oordeel. En wat bleek? De lading en kracht van de gedachten namen af.
Mindfulness is een kwaliteit die je leert door te mediteren en het is ook de naam van een stress reductie programma nl Mindfulness Based Stress Reductie (MBSR) een programma wat in de 80er jaren al ontwikkeld is door John Kabat-Zinn. MBSR is een gestructureerd programma waarbij je in 8 bijeenkomsten oa leert mediteren en met stress en pijn om leert gaan.

Mindfulness is een manier van leven en als je er meer over wilt weten dan kun je een kennismakingsworkshop, training of coachingssessie bij mij volgen in Velserbroek.
Namasté ,
Marlies