Leonie Mijnlieff
8 van 10
Op basis van 7 beoordelingen.

Leonie Mijnlieff 


Schilderen en tekenen geeft je rust! Creatief bezig zijn geeft een boost in zelfvertrouwen en is goed voor je hersenen, Ontdek je creatieve Muze!

Mijn motto is: "Zelfrealisatie door creatie" het verbinden van HART, HOOFD & HANDEN. " Alles is er gericht op het naar boven halen wat jou bezielt als mens en hoe je je innerlijke kompas kan ontdekken, zodat je vanuit vertrouwen keuzes gaat maken die bij je passen, zodat je dichter bij je gevoel komt en gaat luisteren naar je hart.

Be Smart follow your heart!


7 beoordelingen

8 van 10
Truus,

Goede sfeer, mooi geheel, goede samenwerking. Thema WATER is van veel kanten belicht en voor mij in gang gezet.
Inspiratie !

2 van 10
helene,

In de avondzon, het was even prachtige zonnige aprildag, zit ik na te genieten van de 3e "leven vanuit je hart-dag met het thema "Lucht". Na "aarde" en "water". Voor mij letterlijk ook lucht want ik heb mijn spoor weer te pakken. Het ritme van elke maand een zondag brengt ook ritme in mijn onderzoek. Waar sta ik, waar zit ik vast, en hoe kan er weer beweging ontstaan. Groot of klein. De oefeningen, van schrijven naar aanleiding van een vraag of associatie op een beeld, meditatie, tekenen of kleien maken wakker wat er in me leeft en gezien wil worden. Mooi en lelijk, snel of langzaam, hoofd of hart, alleen of in ontmoeting met een ander. Allemaal goed. En Leonie en Susanne prikkelen en geven bedding en ruimte aan alles wat voorbij komt. Het mag voor mij nog wat langer duren.....

4 sterren (Krijg in technisch niet voor elkaar om aantal sterren aan te klikken)

8 van 10
Sarissa,

Enorme verademing dat het er niet om gaat hoe mooi het resultaat is. De cursus was enorm afwisselend met leuke opdrachten. Mooie balans tussen visualisatie en praktijk. Heb er erg van genoten. Daarna zelfs een schildersezel gekocht om thuis verder te gaan.

10 van 10
Mirjam,

Deze cursus was mijn eerste schildercusus en is mij heel erg goed bevallen. Tijdens de cursus krijg je de ruimte om op zoek te gaan naar je eigen creativiteit en stijl. Je krijgt aan het begin de tijd en support om inspiratie op te doen, en tijdens de sessie positieve aanwijzingen en feedback.

Leonie weet op een leuke en ontspannen manier iedereen de ruimte te geven om lekker met zichzelf en schilderen bezig te zijn, zonder de groepsdynamiek uit het oog te verliezen. Door deze cursus was ik er 1 avond in de week helemaal uit en kreeg ik positive nieuwe energie, ik kan hem zeker aanraden!

10 van 10
Nicolette,

Ik geef 5 sterren, heb het al een paar maal O.l.v. Leonie meegemaakt en het is echt heel interessant hoe zij dat doet.
Eerst denk je "wat zal ik nou eens zeggen", en door beter op details te letten is het steeds weer een verrassing wat
er uit komt. Iedereen beïnvloed elkaar door naar elkaar te luister en goed te kijken. Leuk om het ook met een familie uitje te doen, want ook kinderen zijn meester kijkers en komen heel leuk uit de hoek.

10 van 10
Anouk,

Wow, wat een verrijking! Behalve een hele inspirerende en bovenal geweldig leuke dag , heb ik veel opgestoken van de vertellingen van Isolde Scholberg. Over achtergronden en symboliek in de kunst. Heel amusant daarbij te ontdekken hoe allen in ons groepje verschillend keken naar de getoonde werken. En opmerkelijk ook om te ervaren dat ikzelf nu met andere blik naar kunst kijk. Ik zie details die ik voorheen nooit zag. Echt heel leuk! Ik raad deze bijzondere rondleiding aan iedereen aan. Ook aan de minder frequente museumbezoeker. Het geeft je een energie boost, inspiratie een zelfs een beetje geluk! Dank hiervoor Leonie (en Isolde). Jullie zien me zeker terug.

10 van 10
Foppe,

Met energie een museum uit was iets dat ik nog niet eerder ervaren had. Samen met een groep 1,5 uur een museum in en slechts een paar werken intenser bekijken en bespreken levert je echt andere inzichten op. Heel anders dan een heel museum proberen af te werken, zonder dat je een werk "echt beleeft". Het is luchtig en tegelijkertijd intenser en het geeft je energie. Leonie coördineert dat aangenaam en professioneel, zonder in de "rondleiders" rol te kruipen. Juist faciliteren in een mooi en leuk groepsproces. De groep helpt elkaar namelijk nieuwe dingen te ontdekken.
Echt een aanrader!!!