Imca 


De diverse workshops glasbewerking worden gegeven door Imca
Ze worden gegeven in ons eigen ruime atelier. De creatieve workshops staan bekend om veel persoonlijke aandacht omdat we in kleine groepjes les geven. U leert, ook zonder enige ervaring, glas snijden, slijpen, in het lood zetten en solderen Zo maakt u al in 3 a 4 uur een glas in lood object! Bekijk ook eens ons andere aanbod van workshops op de website

Ons bedrijf bestaat uit Imca en Lies en wij zijn gepassioneerd glashobbyist. Wat in 2006 begon met een glas-in-lood cursus is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf wat alle producten kan leveren voor de glashobbyist.

Wij leveren alle materialen voor Glas in lood, tiffany, glas-in-randlood, mozaiek, glasfusing en de hotpot. Dus voor al uw glashobbymateriaal kunt u bij ons terecht.
Wij willen de klant graag van dienst zijn. Al onze op voorraad zijnde producten kunt u vinden in onze webshop te vinden via onze website.

Mocht u geintereseerd zijn in een workshop? Wij geven op verschillende dagen workshops voor diverse cursussen glasbewerking. Kijk voor meer informatie op de site voor diverse voorbeelden.

Ook voor de hotpot (glasfusen in de magnetron) geven we workshops.
Glas-in-lood Fourty5 is officieel dealer van de hotpot.