Lis Reijerman & Mieke C 
Reiki Tera Mai master, Spiritueel begeleider, en Paranormaal healer


Mijn naam is Lis en ik woon in Rotterdam

In de afgelopen decennia heb ik mij ontwikkeld tot Reiki Tera Mai/Seichem Master, Spiritueel en Paranormaal Healer, en Alternatief genezer.

Mijn specialisme is o.a. het werken met mensen met HSP-mensen die BURN-OUT zijn, en mensen die ANGST gerelateerde klachten hebben.

Ook voor spirituele begeleiding kunt u bij mij terecht.

Door middel van coaching, het in balans brengen van de chakra''s en reiniging/healing van de aura komt er weer balans in uw leven.
U kunt de daagse dingen beter hanteren.
Ook krijgt u de inzichten die u nodig heeft om sterker in uw schoenen te staan.
Zo wordt u bewust van uzelf en uw omgeving, en begrijpt u beter door uw nieuw verworven bewustzijn hoe om te gaan met de dingen des levens.

Omdat ik helder voelend, horend en wetend ben, krijg ik ook informatie door tijdens de behandelingen en kan ik doelgericht met uw klacht aan het werk en zowel de geest als het lichaam behandelen.

Als ondersteuning werk ik met de Bachbloesems.
Dit is een natuurlijke manier van genezen'' en mocht het nodig zijn, dan kan er een op maat samengestelde remedie voor u worden gemaakt.
De bloesems werken in op de geest en later werken zij door naar het lichaam waardoor het ook mogelijk is dat fysieke klachten kunnen verdwijnen.

Cliënten die al jarenlang bij een Psycholoog / Riagg enz. onder behandeling waren'' en het hele reguliere traject al doorlopen hadden'' kregen vaak te horen''u moet er maar mee leren leven dat u gevoelig bent'', en slikken al jaren medicijnen'. We weten allen dat deze juist onderdrukken en de klacht/kwaal niet bij de bron aanpakken.
Er is echter vaak geen kwaliteit van leven meer, en dat is nu juist zo belangrijk, want een-goede geest huist in de een-gezond Lichaam.

En mocht het zo zijn dat u medicijnen slikt en u wilt er van af, dan kan het heel goed zo zijn dat u samen met het gebruik van de Bachbloesems in combinatie met de behandeling dat al gauw kunt verminderen.

Samen met de cliënt kan er een-behandelplan opgesteld worden om te leren omgaan met spanning en angsten.
Ook krijgt u oefeningen mee om thuis verder aan uzelf te werken, om zodoende weer de kracht op te bouwen om op een positieve manier terug in het leven te mogen staan.

Al na enkele sessies kan er merkbaar verschil zijn, dat is echter per persoon verschillend, de een heeft meer tijd nodig dan de ander. Ik streef naar een eerlijke samenwerking tussen cliënt en therapeut zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Bij binnenkomst vraag ik u uw schoenen uit te doen, u kunt zelf sokken of ander schoeisel mee nemen die u dan aan kunt trekken.
Tijdens de behandeling kunt u uw kleding aanhouden, ''wel graag kleding die makkelijk zit, geen knellende kledingstukken''. Ook vraag ik u géén parfum of afthershave te dragen tijdens uw bezoek aan de praktijk, dit ivm mijn zéér hooggevoeligheid, en allergie van andere cliënten.

Mocht het na een in-take gesprek blijken dat deze therapie niet de juiste voor u is, dan kan het zo zijn dat ik u door verwijs naar een collega die anders georiënteerd is.

Belt u mij gerust op voor meer informatie over mijn behandelwijze.
Dan leg ik u in een-kort gesprek uit wat u verwachten kunt.

U bent van harte welkom!