Chalans Tilburg 


Hallo allemaal,Mijn naam is Loes van de Langenberg en ongeveer 1,5 jaar geleden ben ik begonnen met paaldansen en meteen verslaafd geraakt aan deze bijzondere sport. Omdat ik zelf begonnen ben met thuis trainen heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om alles op de juiste manier aan te leren. Hoewel ik het meteen geweldig vond om te doen kreeg ik na een tijdje het gevoel dat ik niet verder kwam en kreeg ik steeds blessures. Van sommige heb ik nu nog last. Gelukkig heb ik toen besloten om les te nemen en ging ik weer met sprongen vooruit. Paaldansen is een hele zware sport, daarom vind ik het zo belangrijk het iedereen op een veilige manier te leren.

Een ander geluk is dat ik bij Chalans terecht gekomen ben, waardoor ik ook de opleiding tot paaldansinstructor kon doen die ik succesvol afgerond heb. Ik vind het geweldig om mijn passie voor paaldansen over te brengen op andere mensen dus toen ik de kans kreeg om een paaldansschool over te nemen hoefde ik hier niet lang over na te denken.

Behalve paaldansen hou ik sowieso van sport, ik heb van jongs af aan altijd veel aan sport gedaan, onder andere turnen en acrogym. Nu doe ik aan fitness, hardlopen, kettlebell, bootcamp en yoga/pilates. Ik heb ook Bootcamp training gegeven, helaas heb ik daar geen tijd meer voor maar soms zie je dit nog wel terug in mijn warming up.

Als er vragen zijn hoor ik dit heel graag en ik hoop tot ziens!