Margreet Jacobs
9 van 10
Op basis van 2 beoordelingen.

Margreet Jacobs 
Communicatie coach


Wat beweegt mensen? Deze vraag houdt mij al een groot deel van mijn leven bezig. Een bevredigend antwoord op deze vraag kreeg ik pas toen ik hem letterlijk ging stellen. Wat beweegt mensen? Wat beweegt hun handen, hun voeten, hun hartslag en hun gezicht?
Wat communiceren mensen aan elkaar zonder woorden?

Mijn studie Arabische talen en culturen gaf ik op voor een carrière als salsa dansdocent. Twee mensen die met elkaar dansen, dat is voor mij communicatie in zijn puurste vorm.

Een zware blessure maakte na 6 jaar een einde aan dit avontuur en zo kwam ik in het bedrijfsleven terecht. Als sales consultant voor een softwarebedrijf reisde ik het hele land door en heb ik veel bedrijven van binnen gezien.
Hier vond ik 1 gemene deler. Projecten die uitlopen, wrijving tussen afdelingen, onbegrip voor de werkwijze van de ander… communicatie ligt hieraan ten grondslag. Of liever gezegd slechte communicatie.
Dit werd mijn inspiratie. De pure communicatie die ik kende uit mijn danstijd op een of andere manier verbinden aan de schreeuw om betere communicatie in het bedrijfsleven.

Het is mijn missie om mensen met elkaar verbinden door ze de kracht van non-verbale communicatie te laten ervaren. Kijken en luisteren naar de ander met als doel te begrijpen in plaats van te reageren.

Trainingen en workshops geven vind ik het allerleukste wat er is. Als er nieuwe inzichten ontstaan bij mensen en ik ze heb weten te inspireren tot het vinden van de beste communicator in zichzelf, dan is mijn dag geslaagd!


2 beoordelingen

8 van 10
Barbara,

Interessante training over non-verbale communicatie met goede afwisseling tussen theorie en praktijk. De training werkte binnen het team direct ook als team-building, omdat je in verschillende groepjes ging oefenen. De trainster heeft een enthousiaste en kundige uitstraling.

10 van 10
Martijn,

Leerzaam en levensveranderend!