Marja Schilt
10 van 10
Op basis van 1 beoordeling.

Marja Schilt 
Edelsmid


Ik ben Marja Schilt en edelsmeden is mijn passie! In mijn atelier in Koog aan de Zaan ontwerp en maak ik unieke handgemaakte sieraden in opdracht en vrij naar eigen ontwerp.
Ik geniet ervan mooie en inspirerende sieraden te vervaardigen, die mensen graag dragen.
Ik werk met diverse materialen zoals oa, : Goud en zilver maar ook titanium, staal en hout, eigenlijk met van alles.

Ik vind het leuk vindt om mijn enthousiasme voor het maken van mooie dingen te delen en het creatieve in mensen naar boven te halen. Daarom geef ik ook workshops edelsmeden en zilverklei waarin ik mensen begeleidt bij het zelf maken van verassend mooie sieraden. Ik geloof dat iedereen dat kan. Ik vind het elke keer weer fantastisch om te zien hoe trots mensen zijn op het sieraad dat ze zelf gemaakt hebben.

Ook kunnen mensen in mijn atelier zelf hun eigen trouwringen voor elkaar maken.
Want wat is er nu mooier en persoonlijker dan je relatie te bezegelen met door jullie zelf ontworpen en gemaakte unieke ringen.

Edelsmid Atelier Marja Schilt, is het adres om zelf in een workshop of cursus onder deskundige begeleiding een mooi sieraad te maken. Een schitterende belevenis met een schitterend sieraad als blijvende herinnering!

Voor informatie:
Marja Schilt
Edel- en Goudsmid
06-40097671
Zuideinde 74 1e etage
1541 CG Koog aan de Zaan


1 beoordeling

10 van 10
Hetty,

Ik ben Hetty Brunekreef en werkzaam als managementassistente bij de Openbare Bibliotheek Amsterdam.
Sinds een vijftal jaren houd ik me bezig met edelsmeden. Na een workshop bestaande uit drie kennismakingslessen van 2 uur was ik volkomen verslingerd aan het zelf maken van sieraden. Ik stond er versteld van dat je tijdens 3 lessen al echt een sieraad kan maken.
Nu werk ik wekelijks in een doorlopende workshop een ochtend bij edelsmid Marja Schilt in Koog aan de Zaan (www.marjaschilt.nl). Thuis heb ik een kleine werkplek waar ik ook wat kan doen, maar werken in Koog aan de Zaan heeft mijn voorkeur. Daar krijg ik de deskundige begeleiding van Marja bij het uitwerken van mijn ideeën en bij de uitvoering en is al het gereedschap waar ik gebruik van kan maken voor handen.
Het is uitdagend om bij Marja Schilt een workshop te volgen. Je maakt niet allemaal eenzelfde sieraad, maar ieder gaat met je eigen ideeën en creativiteit aan de gang.
Zo laat ik me soms inspireren door gebruiksartikelen en maak sieraden van zilver, half edelstenen en verwerk ook andere materialen als hout, RVS, rubber, kralen. En dat kan allemaal bij Marja.
Een workshop of een doorlopende workshop zoals ik bij Marja volg is ook heel ontspannend. Je bent zo geconcentreerd bezig dat je de hele wereld om je heen vergeet. Daar kan geen yoga les tegenop!