Milo 
Het.Nu.Centrum


Milo voelde als kind een onnatuurlijkheid van de denkwereld waar wij in opgroeien. Zijn intuïtieve gevoel zei hem iets, maar kwam in het onbegrip van de waterval van emotionele gevoelens terecht. Hij werd overspoelt door hooggevoelige prikkels waar hij voor weg wilde duiken. Dit ging natuurlijk niet en werd uiteindelijk een intense lijdensweg. Juist het lijden heeft er in mijn beleving op een zeker moment voor gezorgd klaar te zijn met de kleinerende spelletjes van de denkgeest. Na jarenlang therapeutische shiatsumassage gegeven te hebben, veranderde een krachtige innerlijke impuls voor een ingrijpende innerlijke transformatie. Na het stoppen met de shiatsupraktijk ontdekte ik het Nu, het zuivere bewustzijn wat wij in werkelijkheid Zijn. De komende jaren werden gewijd aan het begrijpen, integreren en verdiepen van die transformatie, wat ervoor zorgde een levensveranderend boek te kunnen schrijven: word wakker in het NU.
Milo zal je begeleiden langs het pad van ontwaken, uit de mistlaag van het lijden.
We betreden innerlijk de vormloze dimensie in jeZelf, wat dieper reikt dan de dwangmatige conceptuele ego-verkramping. In de open ruimte van het Nu ontmoeten we de ware realiteit, het veld van Bewustzijn.

Het zorgt voor een overstijgend gevoel die van binnenuit meer en meer leiding, vertrouwen, liefde, vreugde, vrede, kracht en bevrijding geeft.

Namasté Milo