Miranda Visagie 
Visagie voor alle gelegenheden


Miranda van Altena begon op 14 jarige leeftijd met fotograferen en grimeren. Ze kroop voor haar camera en vermomde zich in allerlei typetjes. In de jaren ’80 reisde Miranda naar Parijs waar zij de school voor visagie van “Jean Pierre Fleurymon” volgde.

In 1986 rondde Miranda de opleiding af en maakte een zekere start als visagiste in het mode Mekka van de wereld: Parijs. Voor vele modeshows, fotoshoots, televisie en magazines werkte ze met groot plezier. In 1992 keerde zij terug naar Nederland om daar verder te werken als freelance visagiste en opende datzelfde jaar haar eigen opleidingsinstituut. Studio New Look is meteen een enorm succes.

Het hedendaagse Studio New Look staat voor kwaliteit, persoonlijke benadering en creativiteit. We vinden de leerling en klant het belangrijkste. Studio New Look is inmiddels niet alleen het adres voor opleidingen maar ook voor Persoonlijke Make-up, bruidjes, teenage make-up party’s en een platform voor jong talent.

Miranda van Altena geeft trainingen door het hele land en verzorgt voor Studio New Look prive trainingen. Tijdens deze opleidingen staat de leerling centraal en leer je de kneepjes een op een door Miranda zelf.