Nathalie Wichink 


Als maatschappelijk werkster heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen. ik ben oprecht in mensen geïnteresseerd en vin het heel erg mooi als mensen weer in hun kracht worden gezet zodat zij weer verder kunnen op een manier bij hen past. Ik heb gemerkt dat als mensen op milde en compassievolle wijze naar zichzelf kunnen kijken de energie weer gaat stromen.

In een moeilijke periode in mijn leven waardoor ik vervroegd in de overgang raakte, heb ik veel gewandeld. Ik merkte dat het wandelen in de natuur mij hielp om keuzes te maken die bij mij pasten. Door in de natuur te wandelen werd ik rustig en kon ik op een relativerende manier naar mijzelf en de situatie kijken. Ik merkte ook dat het werk wat ik deed mij niet meer zoveel voldoening gaf als voorheen. Toevalligerwijs kwam de wandelcoachopleiding op mijn pad. Die heb ik gevolgd. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik een manier om mijn passie voor het begeleiden van vrouwen te kunnen combineren met het wandelen en de natuur.

Geïnteresseerd? Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op als er vragen zijn.