Nicolette Peters 
Beeldend kunstenaar en creatief ondernemer bij Sein Vormgeving


Verhaal/Beeldtaal:
“Indien je vreugde wilt vermenigvuldigen, moet je haar delen” (Pythagoras). Dit is de achterliggende gedachte waarom ik je wil begeleiden in dit kunsttraject. Het vinden van de kern van mijn eigen verhaal en het creëren van de beeldtaal die daarbij past, stelt mij in staat 'mijn stem' te laten horen. Introvert als ik ben, bescheiden en niet op de voorgrond tredend, kan ik nu 'spreken' op een manier die bij mij past. Het heeft me mijn plek in deze wereld gegeven. De vreugde die daar uit voortvloeit wil ik delen, met jou.
Alle informatie die mij heeft geholpen tot de kern van mijn verhaal te komen om me in mijn beeldend werk uit te drukken, heb ik verzameld. Door het volgen van dit kunsttraject krijgt ook jouw verhaal een plaats in onze maatschappij.

de Kunstpraktijk:
Kunstenaars maken allemaal hetzelfde product. Toch zijn zij in mijn ogen geen concurrenten. Ieder heeft zijn eigen verhaal, een eigen stijl en een eigen publiek. Dat maakt van deze beroepsgroep een vakgenootschap waar kennis delen leidt tot kennismaken met je eigen mogelijkheden binnen het vakgebied. De kansen die mij geboden zijn om mezelf te ontwikkelen in de kunstpraktijk hebben mijn zelfinzicht vergroot en mijn werk verdiept. De vreugde die daaruit voortvloeit wil ik delen, met jou. Door deelname aan de Kunstpraktijk kun je reflecteren met de onderzoekende kunstenaar en jouw onderscheidend vermogen versterken.

Hartelijke groet,
Nicolette Peters