Nikolien Martina-Doorenbos 


Duidelijk krijgen waar ik als moeder nu precies tegenaan liep in mijn leven ging niet over één nacht ijs. Ook omdat er een taboe rust op het feit dat heel veel moeders (maar liefst 90% aldus onderzoek van de Daily Mail!) zich niet happy voelen in hun moederschap en hier niet openlijk voor uit durven komen. Zij zijn bang om te falen en als slechte moeder bestempeld te worden. Ik vind juist dat een worsteling een uitnodiging voor je is om keuzes te maken en stappen te nemen naar meer geluk. En in plaats van het wiel zelf en alleen uit te vinden, bied ik je nu een platform om heel gericht te onderzoeken wat wel lekker loopt in je leven en wat niet. En om zo voor jezelf duidelijker te krijgen waar jij nu precies voor in de wieg gelegd bent, zodat je de beste versie van jezelf leeft.

In deze Moms@Work – Workshop gaan wij een avond hard aan de slag om jouw pijnpunten in je leven en je werk bloot te leggen. Dit doen we met een stukje theorie, gevolgd door veel praktische oefeningen die je zowel individueel als in een kleine groep doet en door middel van sparren met andere deelneemsters. Zo zet je een eerste stap om duidelijk te krijgen waar je passie ligt en wissel je best practices uit met mede-moeders. Je krijgt nieuwe ideeën en inspiratie om meer evenwicht te vinden in je werk en moederschap.
-------------------------
Nikolien Martina is eigenaar van Moms&More en helpt werkende moeders naar een gelukkig leven. Zodat moeders én het werk doen waarin zij het allergelukkigst zijn én tegelijkertijd een gezonde harmonie tussen werk en privé houden. Nikolien is moeder van dochter Emilia (04-2011) en zoon Alessio (08-2014). Ze weet als geen ander hoe het is om als werkende moeder alle ballen in de lucht te willen houden (en er regelmatig toch een te laten vallen). Ze heeft een allergie voor klagers, slachtoffers en lege glazen en houdt van chocola, wijn en chicklits.

Nikolien is gecertificeerd NLP Master Practitioner, gecertificeerd Level Five Quaner en heeft diverse opleidingen gevolgd ten behoeve van persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Zij is aangesloten bij NVNLP, professional partner van Level Five Quaning en te boeken als spreker bij ZijSpreekt. Nikolien is auteur van het boek “Balanceren tussen Kinderen en Carrière, Een praktische gids voor werkende moeders”.