Odair Inocencio 
at Inocencio


Wo(o)rd(t) in Beeld is een mini-serie van architect/fotograaf Zico Lopes en muzikant/dichter Odair Inocencio waarin woord en beeld elkaar ontmoeten. Om de maand zal er een episode uitkomen. In deze episodes zullen verschillende thema’s in woord en beeld creatief uitgedrukt worden.


Zico Lopes
Architect | Fotograaf

"...beweging, waar het lichaam het centrum is van de experiëntiële ruimte, is het startpunt van een reis wat onze ogen al gezien hadden, het creëren van een reeks van beelden waar waarnemer zich bij kan identificeren. De plaats, de ruimte en het tijdstip zullen de toeschouwers de notie van zijn omgeving geven, de ruimtelijke omgeving wordt iets om te verkennen..."

W www.zicolopes.com | E info@zicolopes.comOdair Inocencio
Muzikant | Dichter

“Het is de duizendpoot die te allen tijde minstens één poot heeft om op te staan”

Odair Inocencio, beter bekend als Oda en sinds kort self-acclaimed ridder van de orde van
Free-Lance-a-Lots. Hij is een muzikant/dichter en doet veel op het gebied van jeugd en jongeren. Oda haalt zijn inspiratie uit alles wat in en rondom hem beweegt. De combinatie van de Nederlandse en Afrikaanse cultuur vormt zijn bagage tijdens zijn kruistocht in spijkerbroek. Met zijn poëzieworkshop ‘Droom in Woorden’ hoopt hij de taalontwikkeling van jongeren te stimuleren.

W www.odairinocencio.nl | E info@odairinocencio.nl