Online Zelf Ondernemen 
Cursussen Online Marketing voor ZZP'ers en het MKB


Internet biedt steeds meer kansen voor je zakelijke activiteiten. Er wordt steeds vaker online naar informatie gezocht, mensen oriënteren zich voor aankoop via internet en ook het kopen bij webshops neemt toe.

Je bent zelfstandig ondernemer en vraagt je af of je hier voldoende op inspeelt. Soms heb je misschien zelfs het gevoel dat je kansen laat liggen. Je hebt wellicht een website of doet weleens iets met Facebook, maar je twijfelt: kan ik er niet meer uit halen? Meer klanten, meer omzet, meer rendement.Tegelijkertijd ken je niet alle mogelijkheden van computers, online en 'social media’. Maar je budgetten om activiteiten uit te besteden zijn ook maar beperkt.

In een cursus van een middag leer je zelf aan de slag te gaan. Onder begeleiding zet je je eigen Facebook pagina op, richt je een Google Analytics account op of schrijf je een eerste blog.

Online Zelf Ondernemen is een initiatief van Petra Mouw en Jolanda Goense.

Beiden hebben meer dan 20 jaar marketingkennis en -ervaring. Als ZZP'er weten zij hoe belangrijk het is om efficiënt om te gaan met tijd en geld.