Pauline Bruins 
Coach/Trainer NLP, Drama & Dans


Mijn naam is Pauline Bruins en ik heb een praktijk voor NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Drama & Dans van waaruit ik coaching & counseling en workshops & training geef.

NLP, Drama & Dans hebben mij op het gebied van mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling heel veel gebracht. Deze ervaringen wil ik graag uitwisselen met anderen en het geleerde overdragen.
De momenten waarop er blokkades op privé, werk of relatiegebied worden doorbroken en er inzicht, ruimte, rust, vrijheid en/of vreugde wordt ervaren en gedeeld, die inspireren mij om dit werk te doen.
Mijn missie is om mensen te helpen een balans te vinden in hun privé en/of zakelijk leven door zichzelf te kunnen zijn in het hier en nu. Met open blik en oordeelloos de wereld tegemoet treden. Wat is er mooier dan rust en vrijheid te ervaren om je te laten meevoeren met de stroom van de rivier des levens en de ruimte ervaren om te mogen leren van alles wat daarbij op je pad komt!

Mijn werkwijze kenmerkt zich in een focus op persoonlijke expressie & ontwikkeling, ervaren & uitwisselen en het ontdekken van (je eigen) mogelijkheden & doelen.
De waarden van waaruit ik werk zijn: authenticiteit, zelfontplooiing, levensvreugde, avontuurlijkheid (nieuwe dingen aangaan), creativiteit, expressie, veiligheid, compassie, acceptatie en rust.