Cambio Coaching West-Brabant
10 van 10
Op basis van 1 beoordeling.

Cambio Coaching West-Brabant 


In 2014/2015 heb ik de Beroepsopleiding Transformationeel Coachen gevolgd bij Essenza (CRKBO erkend). Deze beroepsopleiding behoort tot één van de meest vooruitstrevende opleidingen op het gebied van coaching, training/workshops én verandering op gedragsniveau.

Omdat ik er van overtuigd ben dat alle oplossingen en antwoorden al onbewust in jezelf verborgen zitten, ga ik jou niét vertellen hoe het anders moet, geef ik jou géén advies bij jouw dilemma’s en draag ik géén oplossingen aan voor jouw problemen.

Mijn rol bestaat er vooral uit om jou te helpen je vaardigheden tot zelfobservatie en zelfreflectie te ontwikkelen. Samen zoeken we een inspirerende en nieuwe aanpak om je leven weer in eigen hand te nemen. Je hoeft het niet alleen te doen, wel zélf!

Ik luister aandachtig naar jouw verhaal, stel veel vragen en laat je ervaringsgerichte oefeningen doen. Zowel jouw hoofd-, hart- als handelingsvermogen zal worden aangesproken. Op deze manier wordt je uitgedaagd om eerlijk naar je eigen gedachten, gevoelens en emoties te kijken en ze echt te doorvoelen. Je zult je eigen bronnen en kwaliteiten ont-dekken en herkennen. Je wordt je bewust van je eigen beperkende gewoonten, vastgeroeste patronen, belemmerende overtuigingen en blinde vlekken. Jouw eigen-wijsheid, creativiteit en zelfoplossend vermogen wordt aangeboord. Dit zorgt voor een groeiend vertrouwen in jezelf waardoor een blijvende gedragsverandering mogelijk is.


1 beoordeling

10 van 10
Tanja,

In een fijne omgeving gewandeld en weer nieuwe dingen geleerd waarmee ik verder kan. Dank je wel Pauline! Ik kan dit echt iedereen aanraden!