Pauline van Munster 
hetSchrijfatelier


Als schrijver van verschillende romans en een non-fictie boek, weet ik hoe verlossend en verhelderend het kan zijn om je eigen woorden te vinden en ze een plaats te geven. Het papier heeft het geduld en de vaardigheid van het niet oordelen, waaraan ik altijd graag mijn diepere gedachten heb toevertrouwd.

Iedereen heeft een eigen verhaal. Alles wat je hebt meegemaakt, gedacht, gevoeld, ervaren en beleefd is jouw unieke, persoonlijke verhaal. Wellicht zijn er overeenkomsten met andere verhalen, maar er is altijd iets authentiek aan jouw verhaal.

In de cursussen wordt er middels schrijfoefeningen structuur aangebracht in de berg van gegevens waaruit je herinneringen, ervaringen en hersenspinsels bestaan. Individuele wensen worden in groepsverband benaderd. Je werkt eventueel met een eigen idee, een doel of plan en de groep is er getuigen van.
Ook als je geen ideeën of vooropgezette plannen hebt, bieden de
schrijfopdrachten voldoende structuur om te leren en plezier te hebben in schrijven.

hetSchrijfatelier is voor mensen die een zelfde verlangen koesteren, namelijk te schrijven met je eigen leven als inspiratiebron. En, wil je serieus aan de slag met je eigen verhaal, dan kan het opgeluisterd worden met fictieve gegevens waardoor je persoonlijke verhaal veranderd in een universeel verhaal.


HetSCHRIJFATELIER is een zelfstandig bedrijf dat ingeschreven staat bij de KvK onder het nummer: 55849083 met het BTW nummer 60244690B01