Peter Buijs 
Trainer fotobewerking & Wordpress


Ik ben Peter Buijs. Met passie voor webdesign en fotografie, ontwerp ik websites en geef ik cursussen fotobewerking en WordPress.
Regelmatig houd ik mezelf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign en Wordpress in het bijzonder. Ook houd ik mijn kennis over de nieuwste versies van fotobewerkingsprogramma’s bij.
Wanneer je behoefte hebt aan (extra) kennis over WordPress of een fotobewerkingsprogramma , kun je bij mij terecht.

Mijn kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan met fotobewerkingsprogramma’s en Wordpress draag ik met veel plezier over aan andere mensen. Je hebt qua fotobewerking de keuze uit 2 mogelijkheden: zowel een basis cursus Photoshop Elements als een basis cursus Lightroom behoort tot de mogelijkheden.

Ik probeer tijdens de cursussen zoveel mogelijk naar de overeenkomsten tussen programma’s die op de markt zijn te kijken.
Mijn doel bij alle cursussen is om je een breed inzetbaar inzicht mee te geven. En mijn streven is, dat je na het volgen van een cursus zelfstandig, onbevangen en zonder zorgen met diverse (soortgelijke) programma’s om kan gaan.
Op een interactieve manier ‘loods’ ik je door een programma heen. Ik ga graag met je op ontdekkingstocht binnen WordPress of een fotobewerkingsprogramma. Uiteraard laat ik je ook niet naar huis gaan, zonder je allerlei tips over een programma mee te geven. Met deze tips wordt het werken met een programma aangenamer en eenvoudiger.

Je kunt eventueel een 1 op 1 cursus volgen: voordat de cursus begint maak je, je wensen en vragen kenbaar.
Tijdens de cursus ga ik met je aan de slag met datgene wat je aanbod wilt laten komen.