Petra Mouw-Gorr
10 van 10
Op basis van 1 beoordeling.

Petra Mouw-Gorr 
Senior Marketing Professional (SMP)


Geboren, opgegroeid en opgeleid in Duitsland help ik nu Nederlanders en Nederlandse ondernemers om makkelijker in contact te komen met Duitsers.

Een taal leren is een kwestie van durven en doen. En dat hoeft helemaal niet stijf en saai te zijn. Mijn conversatielessen vinden niet plaats in een saai leslokaal maar gewoon in een kroeg. Daar waar je ook in Duitsland mensen ontmoet!


1 beoordeling

10 van 10
Joris,

Sehr gut!
Voor iedereen die in een informele sfeer zijn/haar Duits wil ophalen of verbeteren. De bijeenkomsten vinden dus plaats in een café (overigens in een rustige, geluidsarme zaal) of - als het weer het toelaat - op een terras. Je schrijft zelf meestal niets op, de cursusleidster stuurt achteraf een handig lijstje met belangrijke of lastige woorden en uitdrukkingen. Ze weet ook goed in te schatten wanneer een talige correctie gewenst is (vaak is het niet nodig, maar soms kan het ook erg leerzaam zijn). Ik heb er zelf al veel aan gehad, want om een taal beter te leren spreken, moet je hem ook echt spreken. En de prijs/kwaliteitsverhouding is zogezegd top.