Petra Swart 
Spiritueel transformatiecoach voor hoogsensitieve vrouwen


Ik ben Petra Swart (1975), lichtbrenger en spiritueel transformatiecoach.

Als ik één ding weet, dan is het wel hoe het voelt om het lichtje in jezelf kwijt te zijn. Hoe wanhopig en uitzichtloos het kan voelen, wanneer je het gevoel hebt dat je niet meer weet wie je bent en wat je te doen hebt in het leven.

Als hoogsensitief kind voelde het leven vaak zwaar, omdat ik onbewust veel aanvoelde van de mensen om mij heen en dat ook ging dragen. Pas tegen mijn veertigste ging ik loslaten wat niet van mij was en ging ik voelen wie ik eigenlijk écht ben, zonder al die zwaarte. En toen ontdekte ik dat het sprankelende, speelse lichtje dat ik al vaker in mijzelf had gevoeld, mijn ware zelf is. Dat ik deze sprankeling en speelsheid ook nodig heb om mij helemaal mijzelf te kunnen voelen.

Tijdens de diverse opleidingen die ik volgde (zoals energetisch therapeut, lichaamsgericht traumatherapeut en spiritueel transformatiecoach) ontdekte ik mijn zielsmissie: andere hoogsensitieve vrouwen helpen om óók de zwaarte los te laten en het lichtje in zichzelf weer terug te vinden.

Want ik geloof dat wij als sprankelende, hoogsensitieve lichtbrengers hier iets te doen hebben op aarde. En jij dus ook! Jij kunt de wereld een beetje mooier maken, juist door jouw liefdevolle, lichte, zachte zelf te zijn. Sta jezelf toe om helemaal in jouw licht te gaan staan en durf te zijn wie jij écht bent, diep van binnen. Zonder iemand te moeten zijn die je niet bent. Uit ervaring weet ik dat er dan een enorme last van je schouders valt.

Om jou , als hoogsensitieve vrouw, te helpen het lichtje in jezelf weer aan te steken, geef ik trainingen en individuele coaching . Wil je graag eens praten over waar je tegenaan loopt en wat jou zou kunnen helpen? Vraag dan een gratis inzichtgesprek aan via mijn website (zie de link hieronder). Ik spreek je graag!