Johan van den Adel en Pieter Reintjes 


Video College is een initiatief van Pieter Reintjes en Johan van den Adel. Beiden beleven veel plezier aan het overdragen van kennis en ervaring voor mensen die zich bezighouden met het maken van videofilms, in de ruimste zin van het woord.

Pieter is inhoudelijk sterk. Hij heeft ervaring met regie, productie, script schrijven, begeleiding, montage, ideeënvorming etc. Hij was actief bij lokale radio- en tv-omroepen, maakt(e) speelfilms, voorlichtingsfilms e.d. Pieter begeleidt professionele productiebedrijven m.b.t. ideevorming, script en regie. Hij was hoofdredacteur van VHM en schrijft nu o.a. voor Digital Movie.

Johan is technisch perfect. Beroepsmatig actief met bijzondere fotoconcepten voor evenementen, toch ziet hij in videofilmen veel meer creatieve mogelijkheden dan in fotografie. Met meer dan 40 jaar ervaring in het maken van o.a. bedrijfsfilms, reisfilms, speelfilms en documentaires in combinatie met de moderne softwaremogelijkheden, ervaart hij dit vakgebied nu interessanter dan ooit tevoren.