Rang Zhin 
voor meditatie en creatie


'Dat het binnen in jezelf al warm ís, al blij, open en vol compassie, vormt een leidraad op mijn weg die ik iedereen gun '.

Via de weg van dromen die ik al sinds mijn twintigste intensief bewandel, ben ik uitgekomen bij de böntraditie van Tibet. Een boeddhistische (dzogchen) traditie uitgedragen door Tenzin Wangyal Rinpoché. Deze weg van filosofie en meditatie volg ik nog steeds. Het geeft mij een diep inzicht in het leven, de mens en last but not least; mijzelf. Daarnaast ben ik afgestudeerd aan The Three Doors Opleiding + presenter's path. Dit is een universele weg van meditatie die voor elke filosofie en levensovertuiging toegankelijk is.

Sinds 2000 geef ik boeddhistische meditatie en ben ik instructeur voor de Nederlandse afdeling van de wereldwijde boeddhistische organisatie Ligmincha . Ik ben meditatiedocent gebaseerd op de principes van De Drie Deuren. Daartoe heb ik de Academy voor De Drie Deuren gevolgd en het Presenter's path. ik ben gespecialiseerd in het werken met dromen volgens de dieptepsychologie van Jung.

Eigenaar van Rang Zhin voor meditatie en creatie.
Eigenaar van tonnymaasconsultancy voor therapie, coaching en loopbaanbegeleiding