rasalila d.i.y.-atelier 


Het rasalila D.I.Y atelier is van de zussen Floortje en Willemijn Laan. Sinds 2009 runnen zij samen yoga- & dansstudio rasalila in Amsterdam Oud-West. Met vele lessen per week, workshops, verhuur en eigen Burlesque Theatershows zijn ze uitgegroeid tot een bekende naam met een uniek aanbod (van AerialYoga tot Hoop Dance en van Burlesque tot HathaYoga).
Omdat hun energie en creativiteit niet ophoudt bij de yoga- & dansstudio en hun hart in het creeren en ondernemen ligt, is in 2014 het rasalila D.I.Y atelier ontstaan….

Het rasalila D.I.Y atelier (D.I.Y staat voor Do It Yourself) is een creatieve winkel en workshopruimte in Amsterdam waar je producten kunt kopen en workshops kunt volgen om met je eigen handen mooie, leuke en originele dingen te maken op het gebied van interieur, cosmetica, food & fashion.
Want dingen zelf maken is het leukste wat er is. Het is uniek en het geeft super veel voldoening! Daarnaast kun je door zelf dingen te maken ‘afgedankt’ materiaal recyclen en een nieuw leven inblazen, weet je precies hoe iets is gemaakt (zonder chemische materialen of dier/mens/milieu belastende processen bijvoorbeeld) en kan het je soms zelfs geld besparen!