René Meulenbeek 


Ik ben René Meulenbeek en mijn dagelijkse werk is bezig zijn met energieën. Het gaat hierbij om allerlei spirituele energieën die op enige manier waardevol voor ons kunnen zijn. Deze spirituele energieën onder de naam afstemmingen die ik ontwikkel, geef ik op afstand aan mensen die deze graag willen ontvangen (zie: afstemmingen). En daar hun voordeel mee willen doen: voor gezondheid, lekker in je vel zitten, spirituele ontwikkeling… Werken met energieën is mijn grote passie.

Mijn afstemmingen heb ik ook nog in een reikivorm kunnen gieten. Waardoor je verschillende helende energieën uit je handen kunt laten stromen. Dit heeft de naam Soul Reiki gekregen. Met Soul Reiki is het mogelijk om energieën naar allerlei plekken in je lichaam en aura te sturen, waar ze voor healing kunnen zorgen.

Bij Soul Reiki leer je samen te werken met je Hoger Zelf. Dit heeft niet alleen voor jouw spirituele ontwikkeling grote voordelen, maar maakt ook dat Soul Reiki heel veel mogelijkheden heeft, en toch niet moeilijk is om te leren. Soul Reiki heeft meerdere modules, maar de Basismodule is de beste om mee te starten.

Wil je zelf ook meer doen met energieën, voor je zelf of misschien om ook anderen mee te helpen? Dan ben je van harte welkom!